Ljusterapi (Q light)

 Det är inte bara mot vinterdepressioner som vi använder ljusterapi. Kanske har du märkt hur mycket vi påverkas av färger i vår vardag. Varför valde du just kläderna du har på dig idag? Kan det vara så att du behöver mer av just den färgen, eller valde du något svart för att inte synas så mycket? Färgerna påverkar oss mer än vad vissa tror och ljusterapi är ett effektivt sätt att arbeta med i olika former. Till en början med testa hur du påverkas av färgerna runtom kring dig! Känns det annorlunda att t.ex. klä sig i svart mot vitt eller varför inte lite blått?

*****

Q-light ljusterapi har har gett flera tusen ett bättre liv! Erfarenheter från behandling av patienter med ljus visar att detta inte bara hjälper mot vinterdepressioner, utan även också en rad andra hälsoproblem. (se för vad i texten längst ner på sidan) Mot vinterdepression behandlar vi ofta med den vita färgen men de finns även möjlighet att behandla med fler färger.

Handlar det om brist på ljus under höst och vinter så rekommenderas det att helst börja redan på hösten samt under förmiddagar innan kl 13. Antalet behandlingar varierar från individ till individ men oftast 2-3 ggr i veckan under en viss tid. 

En Q-LIGHT-behandling ger 40 000 lux. I jämförelse ger en riktigt solig sommardag 100 000 lux. 
De flesta andra ljusbehandlingar ger endast 2 500 lux, så Q-LIGHT ger mycket mer effekt än de flesta andra vanliga ljusbehandlingar.

 Just nu!

175:- per behandling (ord. 200:-)

1700:- för 10 ggr 

.

Kombineras även med andra behandlingar

Reiki + Q light

900:- för 60min

Ryggradsträning + Q light

250:- för 15 min

1100:- för 5ggr (ord. 1250:-)

.

Q-light är kvalitetssäkrad enligt QS Certificate, directive 93/42/EEC, Annex V I
vilket innebär att Q-light är godkänt inom EU för behandling inom följande områden:

*Depressioner

*Sårläkning

*Brännskador

*Behandling av smärtor

*Allergiska reaktioner

*Nervöst orsakad hudinflamation

*Psoriasis

*Sömnstörningar