Aktuellt

.


Flyttade föreläsningar – The Power of Ayurveda med Janesh Vaidya.
Kommer nu till Tranås 7 september!  

‘The Power of Ayurveda’ är en underhållande och utvecklande föreläsning med internationellt välkände ayurvedapraktikern och författaren Janesh Vaidya.

Föreläsningen ger dig livsviktiga tips och verktyg för att hantera stress, oro och depression på ett bättre sätt vilket hjälper dig att behålla glädje och lugn i sinnet i alla situationer. Genom att följa rätt riktlinjer för din kropps- och sinnes-konstitution kan du börja praktisera ayurveda och förbättra din hälsa oavsett var i livet du befinner dig. 


En person i varje stad kommer att vinna ett två veckors hälsoretreat i Kerala, Indien (https://janeshvaidya.com/retreat/) 

Motivera vid bokningen varför just du vill vinna. Vinnaren med bäst motivering presenteras vid föreläsningen i respektive stad. Läs mer om tävlingen på bokningssidan.   


Biljetten kan du köpa hos mig på Tillit eller här: http://www.tickster.com/sv/events/fn5tpgj50utfnn9 

Pris per biljett 295 kr. (utan rabattkod)
Skriver du in koden: VAIDYA46 vid bokningen så får du 10% rabatt. Köper du biljetten i pappersform hos mig så får du automatiskt rabatten. Är du en grupp på 10 eller fler så kontakta mig så ordnar vi även andra rabatter.

Janesh Vaidya, som bland annat skrivit böckerna ‘Ayurveda för ditt sinne’, ‘Maten är min medicin’ och ‘I det sista regnet’, bjuder i föreläsningen ‘The Power of Ayurveda’ på kunskap som har gått i arv i de traditionella vaidya-familjerna under generationer. Från den inspirerande och samtidigt informativa föreläsningen kommer du även att få med dig Vaidyas 21-dagars komigång-program vilket har lett till anmärkningsvärda hälsoförbättringar för många svenskar under de senaste åren. 

Under föreläsningsturnén 2019 besökte Janesh Vaidya 43 svenska städer och den inspirerande föreläsningen ledde till att många deltagares liv fick ett lyft. Tack vare det stora intresset för Janesh Vaidyas föreläsningar i Sverige har vi inför denna turné lagt till ytterliga städer och kommer besöka 50 städer från Kiruna i norr till Ystad i söder. 


Föreläsningarna är 2 timmar plus paus, på engelska och lätta att förstå – även för dig som inte känner till ayurveda sedan tidigare. 


Du hittar mer info om ayurveda och Janesh Vaidya samt video-klipp från tidigare föreläsningar på www.janeshvaidya.com. Facebook: Janesh Vaidya Ayurveda

******************************************************

Meddelande till dig som köpt biljetter till Janesh Vaidyas föreläsningsturné 2020.

Den första halvan av turnén i 50 städer är nu genomförd! 25 föreläsningar, varav många har gått för fulla hus. Det har varit skratt och aha-moments tillsammans med praktisk handledning i hur den nutida människan kan dra nytta av denna gamla kunskap om livet.

Föreläsningar som ger information och inspiration kring hälsa behövs, just nu kanske mer än någonsin. Men pga rådande omständigheter med Covid 19 (Coronaviruset), så ser vi att fler och fler inte har möjlighet att delta och därför har vi tagit beslutet att genomföra de återstående 25 föreläsningarna i höst. Vi är glada att Janesh kunde omplanera sin tid och göra denna justering möjlig.

 

Info om evenemanget via Facebook Klicka här

 

 

 

 

***********

 

.

.

Tillit finns även på Facebook