Aktuellt


Föreläsningen Varför kan jag inte bara få dö?
Från Psykisk ohälsa till Livsglädje!


Torsdagen den 21 mars kl 18.15-20.15
I denna föreläsning berättar Felicia om sin egna personliga livshistoria. En inspirerande hoppfull föreläsning om sin resa från djupaste mörker till ren livsglädje.
När Felicia var 13 år gammal försökte hon ta sitt liv för att slippa första skoldagen i 7:e klass. Där och då signalerade hon om en själ som inte mådde bra och som behövde bli sedd och lyssnad på.
Som 20 åring blev Felicia sjukpensionär med diagnosen Paranoid Schizofreni, ångestproblematik, missbruk, ätstörningar och ett kraftigt självskadebeteende sen många år tillbaka. Hon hade redan då hunnit med att överleva så många självmordsförsök att hon och hennes anhöriga tillslut tappade räkningen. Här berättar hon om sin livshistoria, hur hon vänder en nedåtgående destruktiv spiral från det smärtsammaste mörker till att bejaka livet och det blir drivkraften till att hjälpa andra.
Idag, mot alla odds, lever Felicia ett rikt liv i stor livsglädje och driver bla sitt eget företag, Felicias Livsateljé där hon på olika sätt hjälper andra att hitta sitt välmående och sin balans i livet.
Kom och lyssna på en fantastisk livsberättelse om ett ämne vi behöver ta på allvar och som behöver pratas om mycket mer än det gör.
 
Plats: Norra Storgatan 73, Tillit i Tranås
När: 21 Mars 18.15-20.15
Kostnad: 250 kr/ pers
Bokning: till Johanna på Tillit antingen via messenger eller till 0761473773
OBS! Begränsat antal platser! När du fått svar med bekräftelse är platsen din/dina.
 
Varmt välkomna!!
Felicia & Johanna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 


Längtar du efter att låta dig svepas med i gongens ljud och vibrationer ((( ? ))).
Släpp på ev spänningar och stress och fyll på med energi – i en härlig avslappning. En mäktig upplevelse för kropp och själ. Kontakta mig eller Anna på Pure Balance så ordnar det.

Anna ger även behandlingar på Tillit. Kontakta henne för din bokning.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~