Föreläsning & retreat med Björn Natthiko Lindeblad

I mars kommer Björn Natthiko Lindeblad till Tranås. 

Torsdagen den 15 mars blir det en föreläsning på Biograf Royal kl:18.30 (insläpp 18.00) 
.

”Från Ytlighet till Innerlighet”
.
Björn är en omtalad och omtyckt ”Sommarpratare” i P1. Han blev då, 2012, vald till lyssnarnas val. 

Han erbjöds att bli den yngste ekonomichefen någonsin inom AGA-koncernen. Istället valde han en annan bana och sade han upp sig, gav bort allt han ägde och åkte till Thailand och blev buddhistisk skogsmunk i 17 år. Är sedan 2008 tillbaka i Sverige igen och har undervisat i mediation i över 15 år. Eventuellt har du även hört hans underbar pod ”Björn & Navid” tillsammans med sin vän Navid Modiri. Hittar du bla här: https://www.acast.com/bjornnavid

Björn berör frågor som hur man hittar lugn och tillit inombords mitt i livets oundvikliga stormar. Björn berättar med inlevelse och humor om sin inre och yttre resa. Lyssna till Björns tankar om ansvar, kärlek och medmänsklighet. Det bjuds på många skratt under föreläsningen och förhoppningsvis lämnar vi lokalen lite större, lite starkare och lite frimodigare. 

.

Pris:350kr
Biljetter säljs på Tillit samt på Tranås Direkt (Turistbyrån)

.

Åker ni långt kan ni ringa till Johanna på Tillit på 076 14 73 773 eller maila: tillit@live.se & betala via swish eller via faktura, så lägger vi undan biljetter till er att hämta upp vid insläppet.
.

Länk till Facebook event klicka här
.
.Lä
.
.
.

**********
.
.
.
.
.
Endagsretreat med Björn (för länk till Facebook event klicka här)
Den levande stillheten…

.

Retreaten erbjuder en möjlighet att stanna upp i livet och vända uppmärksamheten mot det rofyllda och lugnande. Genom en serie guidade meditationer lär vi oss att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen och stå stadigare på jorden.Vi upptäcker tillsammans en levande stillhet, som finns där hela tiden och som alltid står på vår sida. Detta är en tyst retreat, men det kommer att finnas tillfälle för dialog. Vi gör gående, stående och sittande meditation. 
.

Retreaten passar för såväl erfarna som nybörjare.

.
Förhoppningsvis kan vi alla efter helgen sedan vända åter till våra liv och möta våra oundvikliga utmaningar med något av Muminpappans frimodighet.
”Det blåser upp till storm. Kom ungar, så tar vi ut roddbåten på en tur!”

.

Pris: 2 000 kr inkl ekologisk vegetarisk lunch och fika. Säg till om specialkost, det mesta går att ordna, bara jag vet om det. 🙂

Tid: lördagen den 17 mars

Plats: Rås Gård, strax utanför Tranås

.
Begränsat antal platser. Anmälan via 076 14 73 773 eller tillit@live.se

.

Anmälan är bindande. En anmälningsavgift på 500 kr bekräftar din bokning. Resterande belopp, betalas via faktura. Vid avbokning som sker senast den 15 februari behåller vi din anmälningsavgift. Vid avbokning senare än den 15 februari krävs läkarintyg för återbetalning, dock betalar du ändå anmälningsavgiften på 500 kr. Din kursplats kan överlåtas.

Tillits behandlingar är klassat som friskvård av Skatteverket